Lámpa kereső

Lámpa kategóriák
Gyártók
 
Hasznos információk

Kedves böngészők.


 

Értesítenénk titeket, hogy az Ideal Lux gyártó lámpáinak adatai és fotojaik feltöltés alatt vannak! Így az esetleges hiányosságokért elnézést kérünk.


 

Köszönjük megértéseiket és türelmüket!


 

Üdvözlettel:


 

Kristályfény 82 Kft. Csapata


 

Raktárunk és Vevőszolgálati irodánk címe

2040 Budaörs Budafoki u. 34.

Budaörsi címen nincs üzlet se bemutató terem, itt a megrendelt lámpákat beérkezés után személyesen át tudja venni ha önnek kényelmesebb!

Teljesen online értékesítjük a lámpáinkat!

 

Nyitvatartásunk szabadságon és ünnepnapokon kívül:

 

Hétfőtől  Péntekig   9 órától 17 óráig

Szombaton és Vasárnak zárva vagyunk!....DE HA... olvassa tovább mert van több egyedi lehetőség a rendelés átvételére!

 

RENDELÉS  ÁTVÉTELE SZEMÉLYESEN A BUDAÖRSI RAKTÁRUNKBAN:

 

De ha a rendelt lámpát-lámpákat személyes átvétellel szeretné átvenni a budaörsi kisraktárunba nyitvatartásunkon túl, akkor arra is van lehetőség! Nyilván nem mindenki tudja megoldani, hogy munka közben vagy munka után nyitvatartásunk alatt VEGYE ÁT a rendelt lámpákat vagy várja OTTHON A FUTÁRT! 

 

NYITVATARTÁS TELEFONON VALÓ EGYEZTETÉS UTÁN AKÁR A HÉT MINDEN NAPJÁN!

 

Így nyitvatartásunk előtt vagy nyitvatartásunkon túl 1-2 órával vagy akár szombaton vagy vasárnap 9 órától 13 óráig át tudja venni a rendelését! 

 

De erről mindenféleképpen tudnunk kell!   Személyes átvétel minden esetben csak értesítés után lehetséges!

 

 

Ebben az esetben írja be rendelés folyamán megjegyzésbe, hogy " egyedi időpontban venné át a rendelését " vagy hívjon minket telefonon és megbeszéljük az időpontot!

+36 70/ 610-5653


 

Elírások, tartalmi hibák: Minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy a honlap elírást, sajtóhibát, hibás linket esetleg tárgyi tévedést tartalmaz. Ritka esetben a gyártók is módosíthatnak az egyes termékek műszaki tartalmán, anélkül, hogy minket értesítenének. Ezekért a hibákért elnézést kérünk, de felelősséget nem tudunk vállalni. Viszont igyekszünk minél előbb kijavítani őket és ehhez köszönettel vesszük látogatóink jobbító szándékú észrevételeit.

 

 

A gyorsabb keresés érdekében használja a termékkereső funkciót. Így szeretnénk megkönnyíteni a termék gyors, pontos megkeresését. Ha az ön által választott lámpanevet beírja a keresőbe,akkor az egész lámpacsaládból tud válogatni!

Lámpa webáruházunkat lehetőségekkel és szolgáltatásokkal próbáljuk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben és pontosabban megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett lámpát (terméket).Az webáruház működését elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez, elvárásokhoz igazítottuk. Az ideális termék kiválasztásának elősegítésére,igyekszünk a lehető legtöbb információt, fotót, tanácsot nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Áruházunk úgy lett felépítve, hogy nálunk nem kell regisztrálni, mi nem akarjuk Önt ezzel terhelni. Csak rendelés feladásakor szükséges egy pár fontos adat a pontos rendelés érdekében. Ön rendelés feladása nélkül is informálódhat termékeinkről. A termékek megtekintésére egy könnyen kezelhető menürendszer áll rendelkezésükre. Kezdőlapon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport helyes kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok találhatóak. Itt választhat a lámpák közül, és tekintheti meg a hasznos információkat és a fotókat, illetve a műszaki paramétereket.

A webáruházban történt rendelés elküldésével Ön kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi és a vételárat illetve az esetleges szállítási díjakat az átvételkor készpénzben kifizeti. A weboldalon megjelenő árak bruttó árak, egy darab termékre vonatkoznak és szállítási költséget nem tartalmazzák.

Mi csak forint alapú számlát állítunk ki belföldi címre!

A szerződés feltételeinek elfogadása az internetes áruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A rendelés feladásával a feltételek elfogadottnak minősülnek. A megrendelés akkor jön létre, amikor a vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja. Érvényes rendelést ön csak helyes szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel.

lampa-webshop.hu fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

 

Megrendelés:

 

Bármikor rendelhet, mert rendszerünk a rendeléseket rögzíti nyitvatartási időnkön kívül is!
Megrendelését telefonon is fogadjuk!
A megrendelést személyesen is leadhatja cégünk telephelyén, előzetes telefonon egyeztetett időben.

A szállítás határideje függ a megrendelt terméktől, ill. attól, hogy az adott termékből van e raktáron, de általában 1-2 hét. A lámpa megrendelésének beérkezése után telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk Önt a várható időpontról. Ha a szállítási határidő nem felel meg Önnek, a megrendelését módosíthatjuk vagy törölhetjük. A megadott szállítási határidők tájékoztató jellegűek, késedelmes szállításból eredő károkért kártérítésre nem vagyunk kötelezhetők

 

Eladó-Cég Adatai:

 

KRISTÁLYFÉNY 82 Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely - Telephely: 2040 Budaörs, Budafoki u. 34.
Cégjegyzékszám: 1309137533
Adószám:22683050-2-13
Telefon: + 36 70 610-56-53

 

Általános és 14 napos elállási jog:

 

A Vevő elállási jogát a fentiekben meghatározott határidőn belül az Eladóhoz eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. Indoklás nélküli elállás esetén a Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Ha a Vevő indoklás nélkül, a fent meghatározott határidőn belül, a fenti feltételeknek megfelelően kívánja a terméket visszaszolgáltatni, a Vevő által kifizetett összeget az Eladó az elállást követő 14 napon belül visszatéríti a Vevőnek. Az elállás joga távollévők között /csak csomagküldés esetén!/:45/2014.Kormányrendelet a vevőt megilleti, internetes vásárlás esetén! A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által visszaküldött termékért vásárláskor kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállás követő harminc napon belül visszatéríteni. Már felszerelt / felfúrt lámpát / lámpákat nem áll módunkba visszavásárolni! Esetleges szerelési karcok, kábel méretre vágások, stb., miatt a termék már nem sértetlen állapotú! Úgy hozd vissza, ahogy te is megvennéd!

Amennyiben a Vevő eláll a szerződéstől, a terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számla másolatával  együtt visszajuttatni. Visszaküldés költsége a vevőt terheli minden esetben! Ha a Vevő a visszaküldött termékhez nem mellékel mindent, eredetileg a Vevő részére átadott tételt, az Eladó fenntartja magának a jogot arra, hogy a hiányzó tételek miatt csökkentett áron vásárolja vissza.

A webshopban történő vásárlás esetén a termék átvételétől számított 14 napon belül elállhatunk a szerződéstől. E jogosultság azonban a Kormány rendelet alapján csak magánszemélyeket ( természetes személyek ) illeti meg. Így minősülnek fogyasztónak! Csak fogyasztokat illetik meg az internetes vásárlás esetén a fogyasztói jogok ( így az indoklás nélküli elállás joga is ).Azaz, azokat a természetes személyeket, akik a szakmájukon, önálló foglalkozásukon vagy üzleti tevékenységük körén kívül járnak el. Amennyiben egy betéti társaság képviseletében adjuk le a rendelést e többletjogosítvánnyal sajnos nem élhetünk. Így csak magánszemély esetén élhet a 14 napos elállás jogával!

 

Írásos formában jelezze ügyfélszolgálatunk felé a megrendelés lemondását!

Rendelés esetén, hogy ha a megrendelőt nem érjük utol telefonon vagy emailben és nem reagál leveleinkre, akkor az eladó a rendelést törölheti rendszeréből!

Utólagos reklamációt nem fogadunk el!

 

Adatvédelmi eljárás

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Megrendelésekor kizárólag azon információk kerülnek rögzítésre, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adja ki az 'Lámpa webshop' lámpawebáruház tulajdonosa. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, amelyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükséges.

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. (1992.évi LXIII. törvény)

 

Jótállás / garancia:


2021 január 1-től jogszabály változott jótállással / garanciával kapcsolatban!

Két jogszabály változott érdemben, a kötelező jótállásról szóló 151/2003. Korm. rendelet, illetve a 19/2014. NGM rendelet. Felsorolásszerűen el is mondjuk, melyek ezek:

Sávos lett a jótállás, az eddigi egy kötelező 1 év helyett 1, 2, 3 éves jótállással kell számolni a termék értékétől függően (10-100e Ft közötti, 100-250e Ft közötti, vagy 250e Ft feletti érték).

Nem lehet a végtelenségig húzni a hibás termékek javítását. Legfeljebb 30 nap után már mindenképpen kötelező a csere (8 napos határidővel), ha a termék nem javítható, akkor 8 napon belül cseréljük a terméket! Ha a termék időközben kifutó lett, akkor visszavásároljuk a javíthatatlan terméket! A meghibásodott terméket garanciálisan javítjuk, amennyiben erre nincsen mód, cseréljük. Garanciális probléma kezelés alapvető feltétele az eredeti számla vagy a számla másolata!

A garanciát csak abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, ha a terméket hiánytalanul küldi vissza. A garanciális igény nem érvényesíthető a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra, illetve sérülésekre. Webáruházaink garanciát ad minden termékre az átadástól számított 1,2,3 évig!  Termék értékétől függően (10-100e Ft közötti, 100-250e Ft közötti, vagy 250e Ft feletti érték).


 

Árváltoztatás:

 

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az oldalon lévő esetleges hibákért, elírt adatokért és elírt árért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Ajánlataink csak a készlet erejéig érvényesek. A megjelenített termék képek illusztrációként szerepelnek, a valóságtól eltérhetnek! A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja a törvényi előírás szerinti elállási jogot az alábbi esetek alkalmával.

Az esetlegesen felmerülő adminisztrációs hibákért az kristályfény82 kft. felelőséget nem vállal!

 


 

Szállítással kapcsolatos információk:

 

A termékeket csak Magyarországon áll módunkban kiszállítani!

 

Megrendelt áru átvételének módjai:

 

Az áru kétféle módon kerülhet a megrendelőhöz.

 


1.

Személyes átvétel vevőszolgálatunkon /raktárunkban/, melynek lehetséges időpontjáról tájékoztatjuk Önt telefonon, vagy e-mailben. Könnyen megközelíthető, közel az M7- M1- es autópályához.

Itt a üvegburák állapotáról kényelmesen meg tud győződni hogy épek-e!

Cím: 2040 Budaörs, Budafoki út 34.


2.

Futárpostán keresztül történő kézbesítés.

Kis tömegű áruk esetében Magyar Postával /MPL Futár/ juttatjuk el Önhöz a megrendelt árukat az ország egész területére.  

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje  jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


 

Vegye át küldeményét ott, ahol szeretné!

 • Kényelmes és egyszerű csomagátvételi lehetőség.

 • Fizethet bankkártyával vagy készpénzzel.

 • A kézbesítést kérheti lakcímére, vagy akár munkahelyére.

 • Országos lefedettség.

 • Kétszeri kézbesítési kísérlet MPL csomag esetén.

 • Első sikertelen kézbesítést követően a kézbesítő telefonon egyeztet a címzettel a második kézbesítési kísérlet időpontjáról és helyéről, vagy kérheti küldeményének postai szolgáltatóhelyen történő átvételét.

 

 

Bankkártyával történő fizetés előnyei

 • Kényelmes és biztonságos fizetési mód.

 • Érkező csomagjának átvételéhez kapcsolódóan tájékoztatjuk, hogy az árufizetési összeget (utánvételét) készpénzzel vagy bankkártyával is rendezheti. A bankkártyával történő díjfizetésért a Magyar Posta Zrt. díjat nem számít fel.

   

 


 

Házhozszállítási díj futárposta esetén /belföldön/:

 

Rendelés értéke:          Szállítási költség:

  0 - 38.900.-Ft           

   2.190.-Ft               

  38.900.- felett

   ingyenes

 

 

 


 

Csomagolási költség:

A csomagolásért külön költséget nem számítunk fel!

 


Fizetés módja: 

Helyszínen készpénzben.

Futárunknak készpénzben. / vagy kártyával futárnál! /

Előre utalás általunk megadott bankszámla számra.


 

Kérjük, hogy a csomag átvételekor minden esetben ellenőrizze annak sértetlenségét. Amennyiben a csomag sérült, kérjük, hogy a futár jelenlétében ellenőrizze le a csomag tartalmát. Sérült, vagy hiányos termékek esetén vegyenek fel jegyzőkönyvet. Átvétel után már nem lehet reklamálni a Magyar Postánál, és mi nem tudunk felelősséget vállalni a szállítás során történt esetleges károkért. Ha a kézbesített csomagon külső sérülési nyomok nem láthatóak, de a kézbesített termék a dobozon belül sérült, akkor a helyi postán jelezni kell és jegyzőkönyvet kell íratni! 100%-os törés garanciát csak abban az esetben tudunk vállalni, ha mi saját autóval szállítottuk ki önnek a rendelt termékeket!

Kérjük, a számlát őrizze meg, mert a garancia csak ennek meglétével, illetve a termék hiánytalan, tartozékokkal együttes állapotában érvényesíthető.


 

Megvilágítási ötletek, helyiségek watt szükségletének kiszámítása:


 

Egy építkezés vagy lakásfelújítás utolsó lépéseinek egyike a lámpatestek kiválasztása.
A jól kiválasztott lámpák nagymértékben hozzájárulnak a stílus kialakításához.
Ezért az a tanácsunk, hogy hagyjon elegendő időt a lámpák beszerzésére.
Hogy a megfelelő erősségű fényt elérjük, figyelembe kell venni a megvilágítandó helység méreteit, funkcióit.
Helységenként ki lehet számolni, hogy az adott helynek mekkora a fényigénye.
Az általános számítás az, hogy négyzetméter x 14 watt, egy normál belmagasság /275 cm / mellett. pl: 4 x 5 -ös szoba, 20 négyzetméter majd ezt megszorozzuk 14-el, így kapjuk hogy 280 watt-ra van szükségünk.
Ahogy nő a belmagasság, úgy emeljük a wattszámot is.
Vannak helységek, amiknek nagyobb a fényigényük, ilyen pl: nappali, dolgozószoba, fürdőszoba.
Ezeknél a helységeknél 18-20 watt-tal szorozzon.

Használati útmutató és biztonsági előírások lámpákhoz.

A szerelési munkálatokat alapvetően engedéllyel rendelkező villanyszerelőnek kell elvégeznie! A szerelés során vegye figyelembe az itt szereplő szerelési útmutatót!

 • szerelés vagy tisztítás előtt győződjön meg arról, hogy a lámpa áramellátása megszakadt!
  Ehhez húzza ki a hálózati csatlakozót a dugaszolóaljazatból!

 • Az áramot vezető alkatrészeket soha nem érheti nedvesség!A nem vezető alkatrészek nedves kendővel tisztíthatók. A lámpa újbóli bekapcsolását megelőzően győződjön meg arról, hogy a lámpa felülete száraz.

 • Figyelem! Működés közben és kevéssel a működés után a világítótest (izzó, fénycső, halogén -izzólámpa stb.) hőmérséklete elérheti a 350 fokot!
  A világítótest cseréje előtt győződjön meg arról, hogy annak hőmérséklete ismét elérte a normál szobahőmérsékletet. Ennek érdekében érdemes várni néhány percet a lámpa kikapcsolását követően.

 • A világítótest behelyezése ill. cseréje során vegye figyelembe a lámpán elhelyezett, a használandó világítótest teljesítményére és jellegére vonatkozó tájékoztatóban foglaltakat, valamint a mellékelt beszerelési útmutató előírásait!

 • Az IP 20-as védelmi osztályú lámát soha ne használja szabadban vagy olyan helyiségben, ahol nedvesség érheti!

 • Halogénizzók behelyezése, ill. cseréje alkalmával soha ne érintse meg közvetlenül az üveget! Ez az izzó élettartamának csökkenéséhez vagy a fényerő gyengüléséhez vezethet!

 • Ügyeljen arra, hogy a lámpát kemény, sima felületre helyezze! Gondoskodjon róla, hogy ruhanemű vagy más szövet (pl. függöny stb.) ne érhessen hozzá tartósan a lámpa felületéhez!A berendezés, lámpa felborulása, ill. a felforrósodott ruha- vagy szövetdarabok tüzet okozhatnak!

 • Ügyeljen arra, hogy szerelés közben egyetlen vezeték se sérüljön meg! A szereléki tartozékok rendszerint nem képezik a lámpa szett részét. A lámpa szerelése során ügyeljen arra, hogy felhasznált alkatrészek (dübelek, csavarok stb. ) alkalmasak legyenek a szerelési felületen történő alkalmazásra.

 

W = Watt (felhasznált energiateljesítmény)
A Watt az energia egysége. Például a hagyományos 60W-os izzók sokkal több energiát használnak, mint a 3W-os LED lámpák. De a Watt mértékegység csak azt mutatja, mennyi energiát használ fel egy izzó, azt nem tudjuk meg belőle, hogy mennyi fényt kap.

 

K = Kelvin
A termodinamikai hőmérséklet mértékegysége a Kelvin. Vagyis a LED világítás esetében ebből tudható meg, hogy milyen a LED lámpa fénye (sárga - meleg, vagy kékes - hideg). Magasabb Kelvin = kékesebb fény, alacsonyabb Kelvin = sárgásabb fény. A hidegfehér színű LED lámpák általában 5.500-6.000 K közötti, a melegfehér LEDes lámpák 2.700-3.500 K közötti hőmérséklet tartományban bocsájtanak ki fényt.

 

Lm = Lumen (fényerősség mértéke)
A Lumen méri a fényáramot, olyan izzóból, ami minden irányba egyenletesen sugároz. Nagyobb fény = magasabb Lumen szám.

 

Watt átszámolása lumen-be
Szorozza meg a Watt számot kb. 10-zel, és így megkapja egy hagyományos izzó Lumen számát. 60W-os izzónak 600 Lumen a fényárama. A LED izzók esetében 10 helyett 60-70-nel kell megszorozni a Watt számot.


 

Használati útmutató és biztonsági előírások lámpákhoz:

 

A szerelési munkálatokat alapvetően engedéllyel rendelkező villanyszerelőnek kell elvégeznie!

A szerelés során vegye figyelembe az itt szereplő szerelési útmutatót!

- szerelés vagy tisztítás előtt győződjön meg arról, hogy a lámpa áramellátása megszakadt!

  Ehhez húzza ki a hálózati csatlakozót a dugaszolóaljazatból!

- Az áramot vezető alkatrészeket soha nem érheti nedvesség!A nem vezető alkatrészek nedves

  kendővel tisztíthatók. A lámpa újbóli bekapcsolását megelőzően győződjön meg arról, hogy

  a lámpa felülete száraz.

- Figyelem! Működés közben és kevéssel a működés után a világítótest (izzó, fénycső, halogén

  -izzólámpa stb.) hőmérséklete elérheti a 350 fokot!

  A világítótest cseréje előtt győződjön meg arról, hogy annak hőmérséklete ismét elérte a normál

  szobahőmérsékletet. Ennek érdekében érdemes várni néhány percet a lámpa kikapcsolását

  követően.

- A világítótest behelyezése ill. cseréje során vegye figyelembe a lámpán elhelyezett, a használandó

  világítótest teljesítményére és jellegére vonatkozó tájékoztatóban foglaltakat,

  valamint a mellékelt beszerelési útmutató előírásait!

- Az IP 20-as védelmi osztályú lámát soha ne használja szabadban vagy olyan helyiségben, ahol

  nedvesség érheti!

- Halogénizzók behelyezése, ill. cseréje alkalmával soha ne érintse meg közvetlenül az üveget!

  Ez az izzó élettartamának csökkenéséhez vagy a fényerő gyengüléséhez vezethet!

- Ügyeljen arra, hogy a lámpát kemény, sima felületre helyezze!

  Gondoskodjon róla, hogy ruhanemű vagy más szövet (pl. függöny stb.) ne érhessen hozzá

  tartósan a lámpa felületéhez!A berendezés, lámpa felborulása, ill. a felforrósodott ruha- vagy

   szövetdarabok tüzet okozhatnak!

- Ügyeljen arra, hogy szerelés közben egyetlen vezeték se sérüljön meg!

  A szereléki tartozékok rendszerint nem képezik a lámpa szett részét.

  A lámpa szerelése során ügyeljen arra, hogy felhasznált alkatrészek (dübelek, csavarok stb. )

  alkalmasak legyenek a szerelési felületen történő alkalmazásra.