Lámpa kereső

Lámpa kategóriák
Gyártók
 
30 napos elégedettségi garancia
Többé nem kell félnie, hogy a lámpa amit vásárolt az interneten nem lesz jó a lakásába.
Végre gondtalanul vásárolhat nálunk lámpát!

Az 1001Lámpaszalon webáruházában vásárolt termékre a vásárlás napjától számított 30 napos visszavásárlási garanciát vállal!

A villanyszerelő rosszul adta meg neked a paramétereket? Nem baj!
30 napig visszahozhatod vagy vissza küldheted a vevőszolgálatra a megvásárolt sértetlen terméket és becserélheted, arra a lámpára amely valóban jó lesz a lakásba.

Nem tudsz dönteni? Az sem baj!
Eladóink segítenek, hogy biztosan rátalálj a megfelelő lámpára, de ha ezek után sem találtad meg a tökéletes lámpát nálunk (amire igen kicsi az esély), akkor jóváírjuk neked a lámpa vételárát, a termék visszaküldése után.

A 30 napos elégedettségi garancia függetlenül a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletnek megfelelően biztosítjuk a vásárlástól való elállás jogát a rendeletben meghatározott feltételeknek megfelelően.

Bármilyen kérdés esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!


A termékek visszaküldésének feltételei:
A 30 napos áru visszaküldési joggal legkésőbb az áru átvételétől számított 30. naptári napig élhet, magánszemély.
Az összes visszaküldeni kívánt terméknek ugyanabban az állapotban kell lennie, mint ahogyan kézbesítésre kerültek. Nem tudjuk elfogadni az olyan termékek visszaküldését, amelyeket nem rendeltetésszerűen használtak, vagy amelyek fizikai sérülést szenvedtek, például: kopott vagy túlzott használat, karcos, ütést szenvedett, mechanikus/elektromos sérülés érte. Továbbá nem tudjuk elfogadni azon termékeket, amelyek nem az összes tartozékkal együtt érkeznek vissza, illetve sérült állapotban. A terméket az eredeti csomagolásban kell visszaküldeni, számlával, sértetlen, eredeti garancialevéllel, amennyiben a garancia a gyártó által lett kiállítva, illetve az összes dokumentumával együtt. Ha a visszaküldeni kívánt termékhez ajándék is tartozott, a termék visszaküldésekor az ajándék visszaküldése is szükséges.